sâmbătă, 2 iunie 2012

Liga A Prahova - Meciurile de sâmbătă după-amiază - Unirea Câmpina a câștigat campionatul Ligii A Prahova

AFC Brebu - Unirea Câmpina 1-3
Unirea a reușit să învingă la Brebu deschizând scorul încă din minutul al 2-lea, prin Bica. Brebenii nu s-au lăsat impresionați și au egalat în al 14-lea minut prin experimentatul Bunea. Fundașul Filip a readus, însă, Unirea, în avantaj, în minutul 25, ultimul gol al meciului fiind punctat de Marian Nichifor, aflat la a 12-a reușită pentru câmpineni. Unirea câștigă astfel campionatul indiferent de ultimele două rezultate, având avantajul ambelor meciuri directe cu a doua clasată, Vispești Blejoi.

Carpaţi Sinaia - Petrolistul Boldeşti 2-0
La Sinaia a avut loc surpriza etapei, gazdele impunându-se cu 2-0 printr-o dublă a lui Alexandru Bîrsan. Boldeștina acumulează a șaptea înfrângere a sezonului, în timp ce Sinaia scapă de unele griji, deși va trebui să lupte până la capăt pentru a rămâne și la anul în Liga A.
 
CS Vispeşti Blejoi - Petrolul II Ploieşti 4-0
O victorie fără multe emoții pentru trupa lui Vicky Roșca, astăzi, în fața echipei secunde a „găzarilor”. Primul a punctat Nae, în minutul 8, urmat de o dublă a lui Bogdan Onuț, în minutele 35 și 55, pentru ca, înainte de final, Alexandru Simion să puncteze și el pentru 4-0. Petrolul II rămâne pe a 12-a poziție, în timp ce Vispești își concentrează întreaga atenție pe disputa din finala Cupei României, faza județeană, din fața CSM-ului din Câmpina, finală ce se va juca pe stadionul „Ilie Oană”.


Sursă foto: republicanul.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu