duminică, 23 noiembrie 2014

Liga A Prahova, partidele de duminică - Boldești și Păulești, victorii clare

Partidele de duminică din Liga A au oferit următoarea configurație:

Drăgăneștiul, nucă tare pe teren propriu: Progresul Drăgănești - CS Ceptura 3-1
Încă o dată, Progresul Drăgănești a demonstrat că, pe teren propriu, reprezintă un team redutabil, învingând clar, scor 3-1, pe CS Ceptura. Reușitele gazdelor au fost trecute în dreptul lui
Pancovici, G. Oprea și Zăinescu, ultimul chiar un fost jucător al cepturenilor, în timp ce pentru oaspeți a punctat N. Popescu. În ultima etapă, Progresul Drăgănești merge la Cornu, pentru un meci ce se anunță disputat, în timp ce CS Ceptura va avea o misiune mai grea, întâlnind, în fața propriilor suporteri, pe CSO Plopeni, într-un meci de 1x2.

Boldeștiul, un set la Cocorăști: Unirea Cocorăștii Colț - Petrolistul Boldești 0-6
Fără victorie încă din etapa a VII-a încoace, formația din Cocorăștii Colț a capotat încă o dată pe teren propriu, pierzând, fără drept de apel, în fața campioanei de toamnă, Petrolistul Boldești. Elevii lui Marian Ilie au terminat în forță acest tur de campionat, înscriind de șase ori în poarta nou-promovaților fără a primi gol, confirmând încă o dată, dacă mai era nevoie, că forța lor ofensivă este una foarte mare. Pentru boldeșteni, turul de campionat s-a terminat, în timp ce în ultima rundă, Unirea merge în căutare de puncte mari la Vălenii de Munte, acolo unde puține echipe au reușit să o facă.

Găzarul, „gazat” de Păulești: Găzarul Surani - CS Păulești 0-7
O echipă a surprizelor în acest sezon, Găzarul Surani nu a putut emite nicio pretenție în duelul cu puternica echipă din Păulești. Elevii lui Iulius Mărgărit au reușit o victorie categorică, scor 7-0, conturată prin golurile lui Ciobanu (2), Marius Mihai, Cristian Arnăutu, Pătrașcu, Vladimir Butufei sau Chejnoiu. Această victorie aduce un moral bun pentru CS Păulești în viziunea disputei din ultima etapă, cu Tricolorul Breaza, un meci ce se anunță mult mai dificil decât cel de astăzi; Găzarul Surani pleacă, în etapa următoare, la Măneciu, pentru un alt meci extrem de greu.

Tricolorul, victorie pentru podim: CSO Tricolorul Breaza - CS Blejoi 2-0
Tricolorul Breaza a obținut, astăzi, o victorie importantă pe teren propriu, împotriva celei de-a doua clasate în momentul disputării meciului, CS Blejoi. Foști colegi la Chimia Brazi, Marius Vișan și Răzvan Vlad s-au înfruntat ca antrenori ai celor două combatante, câștig de cauză având primul dintre aceștia; victoria a fost conturată de o dublă a colegului din atac al lui Vișan, Șovăială. În ultima rundă a turului, tricolorii brezeni merg la Păulești pentru un alt derby, în timp ce CS Blejoi are o misiune facilă, împotriva lanternei Conpet Ploiești

Cornu, puncte importante la Târgșor: Prahova Tg. Vechi - CS Cornu 1-3
CS Cornu a reușit, astăzi, să obțină 3 puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, printr-o victorie clară, în deplasarea de la Tg. Vechi. Marcatorii în contul echipei pregătite de Mihai Dinu au fost Olariu, Grigore și Irimescu. Cornenii pot culege puncte importante și în ultima etapă, în duelul cu Progresul Drăgănești, în timp ce târgșorenii au un meci extrem de greu, la Fortuna II Poiana Câmpina, echipă din partea superioară a clasamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu