duminică, 3 iunie 2012

Liga A Prahova - Meciurile de duminică


Avântul Măneciu - Caraimanul Bușteni 1-2
O altă surpriză, poate mai mare decât cea de la meciul de ieri de la Sinaia, s-a produs, astăzi, la Măneciu, unde echipa locală a fost surclasată de echipa lui Petre Gavrilă. Primul gol al meciului a venit târziu, în minutul 45, prin Miodrag Savu, pentru gazde. În repriza a doua, însă, buștenarii au reușit ca, în numai 8 minute, să întoarcă scorul, prin reușitele lui Plumb și Drăgan. Pentru Bușteni urmează derby-ul salvării, acasă, cu CS Carpați Sinaia.

CS Păulești - Dero Ploiești 0-2
O altă surpriză s-a produs și la Păulești, unde formația locală a cedat, 0-2, în fața fotbaliștilor de la Dero Ploiești. Reușitele echipei oaspete au fost punctate de Savu, în minutul 19, respectiv Dumitrache, în minutul 65. Dero va juca următorul meci în compania formației Avântul Măneciu, iar Păuleștiul va întâlni campioana Unirea Câmpina.


Tinerețea Izvoarele - Unirea Urlați 3-0 prin neprezentare

Într-un meci fără miză, gazdele fiind retrogradate iar oaspeții salvați, aceștia din urmă au avut de suferit datorită unei defecțiuni la propriul mijloc de transport. Tinerețea Izvoarele acumulează 19p, în timp ce Unirea Urlați rămâne cu cele 42p acumulate până în acest moment

CSM Câmpina - CS Ceptura 2-1
Poate cel mai atractiv joc de astăzi s-a disputat la Poiana Câmpina, unde CSM-ul local a primit vizita unei formații aflate într-un declin progresiv, CS Ceptura. Până în minutul 22, CSM-ul a luat două goluri în avantaj, marcatorii fiind Hromei și Marius Mihai. După pauză, Ionuț Lascu a redus din diferență, insuficient însă pentru a mai obține ceva din această partidă. În timp ce elevii lui Ciprian Pura primesc replica echipei Vispești-Blejoi, CSM-ul are un test ceva mai ușor, la Urlați.

Sursă foto: Sport-Campina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu