miercuri, 6 iunie 2012

Liga A Prahova - Etapa a XXXIII-a

Caraimanul Buşteni – Carpaţi Sinaia 4-0
O dispută fără istoric pe arena din Bușteni, în care gazdele s-au impus mai mult decât evident, prin reușitele punctate de Vasile Plumb (3) și Anyiah Yartey. Bușteniul nu este, însă, salvat, nevoit fiind ca în ultima etapă să învingă în disputa grea de la Boldești.
 
Unirea Urlaţi – CSM Câmpina 2-3
CSM-iștii câmpineni s-au impus în deplasarea de la Urlați destul de greu, deși au condus cu 2-0 prin reușitele lui Burloiu și Vintilă. Gazdele nu s-au lăsat impresionate și au reușit egalarea la 2, marcatori Marodin și Blăgoi, dar în minutul 75 căpitanul CSM-ist Gânju a punctat decisiv. În ultima etapă, CSM va întâlni acasă echipa CS Bănești-Urleta
 
Petrolul II Ploieşti – Progresul Drăgăneşti 3-0
Înainte de meci, o astfel de diferență de scor părea destul de greu de înregistrat, echipele fiind relativ echilibrate. Diferența a fost, însă, făcută de golurile înscrise de Iancu, Vâlcu și Ilie. Micii petroliști merg în deplasare la Brebu, unde nu vor avea o misiune prea ușoară în fața echipei locale.
 
CS Ceptura – CS Vispeşti Blejoi 2-4
Un spectacol la Ceptura, cu multe goluri, din păcate cele mai multe în poarta lui Alex Catană, care a încasat primele două goluri chiar de la fratele său, Răzvan. Pura și Fronescu au reușit, însă, egalarea, și au dat, pentru moment speranța unei posibile reveniri pentru Ceptura. Pe final, în minutele 85 și 93, Alex Simion și George Bridinel au punctat golurile care mai aduc un succes echipei din Blejoi, care la anul va candida mai mult ca sigur la promovare. 

Astra III Ploieşti – AFC Brebu 1-3
În urma acestui succes impresionant, AFC Brebu se salvează în mare proporție de la retrogradarea în Liga B Prahova. Deși scorul a fost deschis de Bogdan Badea în minutul 30 pentru gazde, Valentin Anghel, Valentin Bunea și Mihai Motoroiu au punctat reușitele care păstrează speranța pentru AFC Brebu, care pentru a fi sigură de rămânerea în primul eșalon județean trebuie să învingă Petrolul II, vineri, în ultima etapă a Ligii A.
 
Unirea Câmpina – CS Păuleşti 2-0
Un meci care a însemnat pentru Unirea mai mult premierea pentru câștigarea campionatului și un penultim test pentru „finala” de pe 20 iunie, când vor juca cu promovarea pe masă în fața reprezentantei Bucureștiului. Reușitele au fost punctate de Andrei Ciobanu și Bica.
 
Dero Ploieşti – Avântul Măneciu 1-0
O altă supriză reușită de formația Dero Ploiești, de data aceasta în fața Avântului din Măneciu. Singura reușită a partidei a fost punctată de Dumitrache, înainte de pauză. În ultimul meci, Dero va efectua deplasarea la Sinaia, în timp ce Avântul va încerca să oprească seria de meciuri fără înfrângere pentru Unirea Câmpina, pe propriul teren.
 
CS Băneşti – Tinereţea Izvoarele 9-2
Băneștiul a spulberat echipa din Izvoarele cu un scor care aduce mai mult cu fotbalul de sală, 9-2, scorul pauzei fiind 5-0 pentru băneșteni, patru reușite fiind semnate de Ene și una de Andrei Roșu. În repriza a doua, recitalul a continuat, Cristache, Filote, Crețu și același Roșu trecându-și fiecare numele pe tabelă. Amarul acestei înfrângeri a fost ușor domolit de reușitele lui Sârbu și Bartolomeu.
 
Chimia II Vadu Săpat – Petrolistul Boldeşti 0-3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu