joi, 30 august 2012

Liga A Prahova - Avancronica etapei a IV-a

O nouă repriză de fotbal este programată la finele acestei săptămâni. Și în această a patra etapă se vor derula partide atractive pentru iubitorii fotbalului din județul nostru. Cele mai multe meciuri se vor juca sâmbătă, deoarece duminică, selecționata Prahova Muntenia are programată plecarea la turneul din Turcia.

Vineri, 31.08.2012, ora 18.00

Astra III Ploiești - CSM Câmpina
Ei bine, la Astra gluma s-a îngroșat după înfrângerea usturătoare de la Boldești, trupa lui Cosarek rămânând cu numai două puncte în cont din toate cele 3 etape disputate. CSM Câmpina este la polul opus, reușind să acumuleze șapte puncte și să nu cunoască gustul înfrângerii. Așadar, șansele ca pe „Prahova” să se deruleze o surpriză sunt destul de reduse. Pronosticul meu pentru acest meci este 2.

Sâmbătă, 1.09.2012, ora 11.00

Caraimanul Bușteni - Chimia Brazi

Bușteniul a început nefericit acest sezon, nereușind să strângă niciun punct din cele 3 partide disputate până acum și este creditată cu șanse mici să evolueze și de la anul în această divizie. Pe de altă parte, Chimia Brazi își dorește o revenire cât mai rapidă după un meci în care Avântul Măneciu a reușit să dea peste cap calculele hârtiei. Este un meci care se îndreaptă spre o singură direcție. Pronosticul meu pentru acest meci este 2.

Avântul Măneciu - AFC Brebu
Avântul chiar „și-a luat avânt” în acest început de sezon, în ciuda înfrângerii suferite în fața CSM-ului câmpinean, reușind să obțină 6 puncte din celelalte două partide jucate. Brebu, în schimb, a reușit să scoată doar un punct în meciul de acasă din fața Păuleștiului, dar are un moral bun înainte de acest meci. Moral care, din păcate, există șanse destul de clare să fie călcat în picioare de fotbaliștii de la Măneciu. Pronosticul meu pentru acest meci este 1, x.

CS Blejoi - Voința Vadu Părului
Blejoienii au și ei un start bun de campionat, deși au acumulat o înfrângere runda trecută, la Plopeni. Din păcate, oaspeții lor se anunță cea mai serioasă „candidată” la retrogradare, nereușind până acum nici măcar să marcheze vreun gol, dar primind nu mai puțin de 16. Cred că acest meci nu se poate îndrepta decât într-o direcție. Pronosticul meu pentru acest meci este 1.

CS Bănești-Urleta - Brădetul Ștefești
CS Bănești dă piept cu o altă nou-promovată, după setul administrat celor din Vadu Părului. Echipa din Ștefești, deși a acumulat numai un singur punct, a pierdut un altul cu greu la Ceptura și poate și altele în ultima jumătate de oră a intermediarei de marți. Consider gazdele favorite în acest meci, dar necunoscând bine jocul celor din Ștefești, meciul devine unul imprevizibil. Pronosticul meu pentru acest meci este 1, x.

Unirea Urlați - Progresul Drăgănești
Acesta este derby-ul etapei a IV-a, fără mare îndoială. Ambele echipe au maxim de puncte până acum. Numai una poate rămâne însă cu maximul; nu cred că meciul se va termina prin împărțirea punctelor între cele două formații. Consider echipa din Urlați favorită, drept urmare pronosticul meu pentru acest meci este 1.

AS Ploiești - Precizia Breaza
Fosta „Dero” are un start bun de sezon, reușind să învingă clar două nou-promovate și o întâlnește acum și pe cea de-a treia. Trupa brezeană este, dintre cele trei echipe care au pășit în acest an în Liga A, cea cu evoluția cea mai convingătoare. Meciul va fi în mod cert unul echilibrat. Pronosticul meu este 1, x, 2

CS Ceptura - Petrolistul Boldești
Este evident că gazdele acestui meci nu mai sunt echipa care, acum doi ani, făcea legea alături de Prahova Tomșani în acest campionat. Boldeștenii, în schimb, sunt în grafic pentru obiectivul promovării și vin după două victorii clare, în care au marcat o duzină de goluri iar poarta lor a scăpat decât o dată atinsă. Pronosticul meu este x, 2

CS Păulești - CSO Plopeni
Păuleștenii vin în fața propriilor suporteri după numai un egal obținut în fața echipei din Brebu, și își doresc mult să rămână neînvinși pe propriul teren. Plopenarii au și ei o evoluție notabilă, cu 6 puncte câștigate acasă și caută un prim succes în deplasare. Un alt meci care trebuie urmărit, evident. Pronosticul meu este 1, 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu