duminică, 26 august 2012

Liga a III-a, Seria 6 - Avancronica noului sezon competițional


Cu anumite incertitudini, Liga a III-a se pregătește și ea să ia startul noului sezon. Echipele prahovene vor combate în acest an în Seria 6 a acestei Ligi, dacă până acum acestea se regăseau în seria C3.

Vorbeam despre aceste „incertitudini”. Acestea au fost reprezentate de multe retrageri înainte de competiție, enumerând aici și trei echipe prahovene: Chimia Brazi, AFC Filipeștii de Pădure și CSO Plopeni, care deși evoluează în Liga A Prahova, este menționată și pe site-ul F.R.F.. Se vehiculează, în prezent, și o posibilă amânare cu încă o săptămână, după ce a mai existat o amânare de aproximativ o lună, dată la sfârșitul lui iulie. De asemenea, suprinde și numărul mic de echipe din seria prahovenilor, la start fiind prezente numai 13 echipe.

Reprezentantele județului nostru în acest campionat vor fi Conpet Ploiești, Unirea Câmpina și Fortuna Brazi, creditată cu șanse mari la promovarea în Liga a II-a națională. Chiar din prima etapă vom avea un derby prahovean: Unirea Câmpina va primi vizita Fortunei Brazi pe propriul teren. Conpet Ploiești va efectua deplasarea la Făgăraș, iar CSO Plopeni ar fi trebuit să facă deplasarea la Pitești. Probabil că echipa SCM, pe care plopenarii trebuiau s-o întâlnească, va sta.

Programul primei etape este:

Unirea CâmpinaFortuna Brazi
Sevişul Şelimbăr – FCM Târgovişte
FC Zagon – Avântul Reghin
Unirea Tărlungeni – FC Cisnădie
CSM Făgăraş – Conpet Ploieşti
Girom Albota și SCM Pitești (?) stau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu