duminică, 26 august 2012

Liga I - Petrolul merge la victorie în „Groapă”

Dinamo București - Petrolul Ploiești
26.08.2012, 21.30, Digi Sport 1

După un 0-0 pe Ilie Oană în derby-ul cu Rapid, elevii lui Mircea Rednic vor efectua deplasarea în Ștefan cel Mare, unde vor întâlni pe Dinamo, care vine după o înfrângere, 0-2 cu Metalist Harkov, în play-off-ul Europa League.

În conferința de presă susținută zilele trecute, Mircea Rednic, de altfel un fost tehnician al formației dinamoviste, a declarat (sursă: fcpetrolul.ro): Dinamo este o echipă pe care o cunosc foarte bine. Am văzut şi meciul cu Metalist Harkov, dar, desigur, nu o să-l iau ca un punct de referinţă, pentru că au întâlnit un adversar foarte tare, cu buget mare şi cu jucători extrem de valoroşi. Dinamo are forţă în campionatul nostru, este o formaţie puternică. Probabil că vor dori să se reabiliteze în faţa suporterilor, după ce, practic, au pierdut calificarea în grupele Europa League, dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace cât mai bine. Important este să reuşim să înscriem. Nu am făcut-o cu Rapid, sper să o facem în acest meci. Nu mergem să ne apărăm, ne gândim să luăm toate cele trei puncte.


Rednic speră să se poată baza și pe aportul lui Adrian Cristea, incert după meciul cu Rapid, în partida de diseară: La antrenamentul oficial de mâine vom vedea cum se simte. Sper să joace, şi el îşi doreşte foarte mult să o facă.

Partida dintre Dinamo și Petrolul se va disputa cu începere de la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. 

foto: fcpetrolul.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu