sâmbătă, 6 septembrie 2014

Liga A Prahova, etapa a V-a, partidele de vineri

Brebu, doar remiză cu Conpet - Conpet Ploiești - AFC Brebu 2-2 (1-1)

AFC Brebu nu a reușit, vineri, să se impună în fața mult mai tinerilor oponenți de la Conpet Ploiești. Într-un meci în care prestația arbitrului
Sergiu Târșoreanu a fost una mediocră, după spusele spectatorilor partidei, Conpet Ploiești a reușit să obțină primul ei punct în acest sezon. Scorul final, 2-2, a fost conturat prin reușitele lui Cosmin Munteanu, de partea gazdelor, odată din lovitură de pedeapsă, și Elisei, alături de Dorișor din penalty, pentru oaspeți. În etapa următoare, ambele formații dau piept cu echipe nou-promovate: Conpet Ploiești merge la Cocorăștii Colț pentru a înfrunta Unirea, în timp ce AFC Brebu primește acasă replica Prahovei Târgșorul Vechi, într-un meci pe care trebuie să îl câștige.

Plopenarii își revin la timp - CSO Plopeni - Avântul Măneciu 4-2

După două înfrângeri consecutive, CSO Plopeni a simțit, din nou, gustul victoriei, după un 4-2 cu elevii lui Dorinel Beznea. Deși oaspeții au deschis scorul prin Cosmin Stoian, până la pauză Cătălin Vlad, fostul atacant al Chimiei Brazi, a întors tabela cu o „dublă”. În partea a doua, plopenarii s-au desprins la 4-1 în numai două minute, prin Lungu și Radu Huza, astfel că ultimul gol al partidei, înscris de Florin Gheorghe, a contat doar pentru statistică. CSO Plopeni acumulează 9 puncte și privește, oarecum, mai liniștit meciul cu Petrolistul Boldești, de vinerea viitoare, în timp ce Avântul Măneciu revine pe teren propriu, pentru un meci abordabil, cu CS Ceptura.

Sursa foto: Ziarul Prahova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu