sâmbătă, 6 septembrie 2014

Fortuna învinge la Oradea: FC Bihor - Fortuna Poiana Câmpina 1-3

În fața unei echipe restructurate în această vară, Fortuna Poiana Câmpina a reușit să-și spele „păcatele” din prima rundă și să obțină primele 3 puncte din actualul sezon al Ligii a II-a.
Elevii lui Florin Stăncioiu au reușit să bifeze primul succes stagionar la Oradea, în fața localnicilor de la FC Bihor. Începutul de meci a fost, din nou, unul bun pentru câmpineni, care au punctat încă din minutul 14, prin George Honciu, golgeter după primele două etape pentru Fortuna; asaltul ofensiv al oaspeților a continuat, iar în minutul 33 Andrei Antohi a lovit bara dintr-un șut din 6 metri. Pentru bihoreni, cel mai periculos om a fost ex-astristul Raymond Lukacs, care a semnat cele mai mari ocazii din prima repriză pentru gazde, întâlnind însă opoziția portarului Iustin Popescu de fiecare dată. În repriza a doua, inițiativa a fost tot a Fortunei, care și-a dublat avantajul în minutul 51 prin Bogdan Minciună. Imediat însă, Lukacs a obținut o lovitură de pedeapsă, pe care tot el a executat-o, aceasta fiind însă parată de Popescu. Peste alte 15 minute, Lukacs obține un alt penalty, pe care îl transformă, și se părea că finalul de meci avea să fie unul incandescent. Stăncioiu a mutat însă inteligent, schimbându-l pe Antohi cu Zsiga, care a risipit însă orice dubiu, cu zece minute înainte de final, iar singura reprezentantă a județului nostru în Liga a II-a obține trei puncte extrem de importante. Urmează, pentru aceștia, un meci cu miză, marți, în Cupa României, o victorie în fața Unirii Târlungeni urmând a aduce la Poiana Câmpina o formație prim-divizionară. De menționat, după acest meci, și debutul tânărului Aldea, provenit de la Steaua, care a efectuat, chiar, pregătirea de vară sub comanda lui Costel Gâlcă.


Fortuna Poiana Câmpina: Popescu - Dobrosavlevici, M. Marin (cpt.), Șandru, Damian, Cioinac, Minciună, V. Munteanu (79 Aldea), Honciu, Antohi (57 Zsiga), Chipirliu (66 Velici). Rezerve neutilizate: Gârlea - Crișan, Buhuși, Năstase.

Sursa foto: Sport Câmpina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu