sâmbătă, 26 mai 2012

Liga A Prahova - Meciurile de vineri și sâmbătă, pe scurt

Petrolul II Ploiești - CSM Câmpina 1-0 (1-0)

Pe „Vega”, micii petroliști au primit replica unui CSM obosit, după o luptă crâncenă în 120 de minute de Cupă, și cu mari probleme de efectiv, Ion Burchi efectuând deplasarea cu exact 11 jucători la dispoziție și având ceva probleme în alcătuirea competitivă a unei formații de joc. Echipa a doua a Petrolului a profitat și a înscris prin tânărul Daniel Iancu, aflat la a treia reușită pentru petroliști. CSM-ul pierde astfel și mai mult teren în fața Petrolistului Boldești, care a ajuns la un avans de 8 puncte în fața trupei patronate de Virgil Guran.

Unirea Câmpina - Progresul Drăgănești 1-0 (0-0)

Astăzi dimineață, liderul Ligii A, Unirea, a primit acasă replica celei de-a șaptea clasate, Progresul Drăgănești, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a a campionatului. La prima vedere ar părea un meci ușor de câștigat pentru câmpineni. Total greșit. Câmpinenii au trebuit să dea o luptă aprigă pentru a obține punctele puse în joc. Ocaziile au fost bune de ambele părți, dar singurul care a reușit să înscrie a fost Liviu Cernea, în minutul 50, pentru gazde. Singurul aspect prin care Progresul s-a remarcat a fost eliminarea justă a lui Zaibert, în minutul 88, după o intrare dură asupra lui Emil Lambă. O victorie importantă, care aduce Unirea la doar 3 puncte de promovarea la baraj.

Petrolistul Boldești - Avântul Măneciu 2-1 (2-0)

Unul din cele mai interesante meciuri ale etapei le-a adus în față pe trupele din Boldești și Măneciu, care se luptă numai pentru o poziție mai bună în clasament. La pauză, gazdele partidei aveau deja un avans de două goluri, înscrise de Alin Dumitrache, în minutul 3, și Costin Pantilimonescu, 28 de minute mai târziu. Elevii lui Dorinel Beznea au reușit să reducă din diferență prin Cruceru în minutul 81, scor la care tabela a înghețat. „Boldeștina” își consolidează poziția pe podium acumulând 69 de puncte, în timp ce Avântul rămâne cu 58 de puncte în cele 31 de meciuri jucate.


Caraimanul Bușteni - CS Păulești 1-2 (0-0)

În meciul disputat astăzi dimineață la Bușteni, singura repriză care a contat a fost repriza secundă. Din păcate pentru elevii echipei lui Petre Gavrilă, gluma se îngroașă, misiunea lor de a rămâne în Liga A fiind una foarte greu de îndeplinit, deoarece șansele lor de supraviețuire au scăzut dramatic după această partidă. Scorul a fost deschis de CS Păulești, care a înscris prin Bogdan Stoica în minutul 69, iar Cristian Vasile a majorat tabela în minutul 85. Reducerea diferenței de către buștenari, prin Vasile Plumb, a contat doar pentru statistică. În timp ce Păuleștiul ocupă a șasea poziție, ultimele 3 etape pot deveni un coșmar pentru buștenari.

foto: Sport-Campina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu