marți, 22 mai 2012

Cupa României, faza județeană, semifinale - rezultate


CS Blejoi-Vispești - Unirea Câmpina 3-1 (1-0)
Stadion: Prahova - Ploiești
Au înscris: Decebal Nae 22, Cristi Vlad 55, 63 / Bogdan Onuț (autogol) 49
Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Cristian Lefter (Urlați), Robert Nuțu (Ploiești). Observatori: Decu Crângașu, Stelian Achimescu (Ploiești)

Se poate spune despre acest meci că a fost la discreția jucătorilor din Vispești, Unirea având mai mulți absenți pe motive medicale, precum Ciobanu sau Liviu Cernea. Astfel, Nae a deschis scorul în minutul 22, speranța Unirii revenind odată cu autogolul lui Onuț de la 4 minute după pauză, dar năruindu-se odată cu dubla de senzație a lui Cristi Vlad. Vispești se revanșează pentru meciul pierdut sâmbătă în campionat, acasă, în fața Unirii, și va juca finala împotriva celeilalte echipe câmpinene, CSM.

Petrolistul Boldești - CSM Câmpina 1-2 d.p. (1-0, 1-1)
Stadion: Petrolul - Băicoi
Au înscris: Alin Pîrvu 10 / Iulian Budileanu 80, Radu Burloiu 119
Arbitri: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) - Emil Mateescu, Andrei Sotir (Ploiești). Observatori: Mihail Ionescu, Teodor Negoiță (Ploiești)

CSM Câmpina este la a doua victorie în prelungiri în Cupă, după meciul cu echipa din al doilea eșalon județean, Precizia Breaza, care probabil va evolua de la anul în Liga A. Revenind la meciul de la Băicoi, scorul a fost deschis în minutul 10 de Alin Pîrvu, avantajul fiind menținut mai bine de o oră de joc. Budileanu a readus egalarea în minutul 80, ajungându-se la prelungiri. În ultimele secvențe ale jocului, Burloiu a înscris pentru 2-1, aducând fericirea în tabăra câmpineană. În finală, CSM va întâlni echipa CS Vispești-Blejoi.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI, FAZA JUDEȚEANĂ:

CS Blejoi-Vispești - CSM Câmpina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu