luni, 16 iulie 2012

Liga I - Petrolul a debutat cu dreptul

FC Petrolul Ploieşti – AEK Atena 4-0 (2-0)
Marcatori: Mustivar (18), Grozav (25, 69), Cristescu (52).
Petrolul: Bornescu (34 Hamutovski, 60 Povilas, 87 Oprea) – Achim (46 Alcenat), Galamaz (63 Neag), Szukala, Guilherme – Boudjemaa (46 Cojocnean), Mustivar (46 Cristescu), Marinescu (46 Hoban), Cristea (64 Roman) – Younes (46 Opriţa), Grozav. Antrenor: Mircea Rednic
AEK: Maschonas (66 Papourtzis) – Tsoukalas (59 Robs), Kalamiotis, Tsoupros (46 Matentzidis), Tsevas (66 T. Bastanis) – Letros, Moustakis (66 Apostolopoulos), Garougallias (59 Naupliotis) – Kourelas (36 Kezos), Nikoltsis. Antrenor: Manolis Papadopoulos.
Arbitrii: Adrian Ilyeş (Ploiești) – Valentin Dumitru (Gherghița), Ciprian Geambazu (Bușteni). Arbitru de rezervă: Ovidiu Oprea (Ploiești).


În fața a 8 mii de spectatori, fotbaliștii Petrolului au dat ieri primul recital din acest nou sezon competițional. Aceștia s-au impus cu lejeritate în fața unei echipe formate mai mult din rezerve a grecilor de la AEK Atena.

Spectacolul a început în cel de-al 18-lea minut, când Sonny Mustivar, servit excelent de Grozav, a șutat perfect din 8 metri. Fanii petroliști au fost din nou ridicați de pe scaune în minutul 22, când Boudjemaa a trimis cu capul în bară după ce primise o centrare de la Galamaz. Peste 3 minute, însă, tabela s-a schimbat din nou, când Grozav a primit o pasă excelentă, l-a driblat pe Maschonas și a înscris pentru 2-0. Au urmat apoi minute întregi de pauză, tabela modificându-se abia în minutul 52, când Galamaz a executat repede o lovitură liberă indirectă prilejuindu-i lui Cristescu să-și treacă numele pe tabelă. Grozav a ținut morțiș să-și treacă în cont dubla, printr-un șut excelent la colțul scurt. A fost un prilej de sărbătoare pentru „găzari”, și o repetiție pentru primul meci din noul sezon, în care petroliștii înfruntă Ceahlăul Piatra-Neamț.

Sursă foto: fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu