sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Partidele de sâmbătă, din Liga A Prahova

Emoții pentru Drăgănești

Formația Progresul Drăgănești a izbutit să învingă cu 5-4 pe Caraimanul Bușteni, dar nu fără emoții; deși au condus cu 2-0 și 3-1, aceștia s-au văzut conduși cu 4-3 acesta fiind scorul pauzei. Până la urmă, destinația tuturor punctelor a fost stabilită de ex-petrolistul Orlando urmat de Claudiu Tudor, în minutele 63 și 64. Celelalte reușite ale gazdelor au fost acontate de Pancovici și același Cl. Tudor (2), în timp ce pentru buștenari au punctat Arsu de 3 ori și Drăgan.

Boldeștiul confirmă, Măneciu pierde al patrulea meci consecutiv

Formația lui Dorinel Beznea arată probleme destul de mari de joc, pierzând al patrulea meci consecutiv în deplasarea de la Boldești. Scorul final a fost de 2-0, conturat de Pipoș și Ene. Pentru Petrolistul Boldești, urmează un nou meci greu, la Câmpina, cu CSM din localitate.

Urlațiul așteaptă greșeala

Unirea Urlați continuă seria meciurilor fără înfrângere, reușind să dispună astăzi cu 1-0 de formația CS Blejoi, prin golul semnat înainte de fluierul pauzei de Andrei Alexandru. Urlățenii așteaptă un eventual pas greșit al contracandidatei CSM în partida de mâine, pe care aceștia o vor susține la Breaza.

Brebu pierde teren

Echipa lui Robert Săvulescu nu reușește să iasă din pasa proastă pe care o are și a pierdut încă un meci, după cel cu CS Ceptura, scor 0-1, în fața ploieștenilor de la AS. Singura reușită a meciului a fost trecută în dreptul lui Andrei Marinescu. În ultima etapă, va avea loc un derby al zonei Câmpina, între brebeni și CS Bănești-Urleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu