sâmbătă, 29 septembrie 2012

Liga I - Lupii, pregătiți pentru Steaua

Petrolul Ploiești - Steaua București 
30.09.2012, 21.30

Dacă ar fi să nu luăm în calcul ultima dispută de pe teren propriu, atunci când meciul a fost oprit în urma unui nefericit incident, am putea spune că lupii au cinci partide la rând pe teren propriu, din 1999 și până în 2003, când steliștii nu i-au putut învinge pe galben-albaștri.
Ba mai mult, în 1999, cu Mircea Dridea pe bancă, Petrolul a avut un an de grație împotriva Stelei, cu care „a șters pe jos” atât pe teren propriu cât și în Ghencea. Meciul de mâine este așteptat de foarte mulți suporteri ai petroliștilor, cele 10 mii de bilete puse în vânzare fiind epuizate încă de joi. Toată lumea așteaptă cu mare încredere o nouă victorie a petroliștilor împotriva liderului, după ce cu două etape în urmă Pandurii Târgu-Jiu au căzut pradă ploieștenilor. Așadar, toți ochii se vor îndrepta, duminică, spre stadionul „Ilie Oană”


Declarații înainte de meci:

Florian Walter (finanțator FC Petrolul):

„Nu ne temem de Steaua în acest moment, chiar cred că lor le este frică de noi! Încercăm să ne facem datoria faţă de suporteri, în primul rând, şi faţă de noi, ca şi club, şi să batem Steaua. Un egal poate fi considerat drept un eşec, pentru că jucăm acasă. Trebuie să câştigăm toate cele trei puncte, să facem 16 şi să rămânem în lupta de la vârful clasamentului. Loturile sunt echilibrate, eu nu văd Steaua ca fiind mai sus decât noi”

Mircea Rednic (antrenor FC Petrolul):

„Indiferent cu cine jucăm duminică, pentru noi cele trei puncte sunt foarte importante, ca să rămânem în obiectivul pe care ni l-am propus. Trebuie să jucăm cu încredere, cu tupeu, pentru că n-are de ce să ne fie frică de Steaua”


Daniel Oprița (jucător FC Petrolul):

„Nu ne gândim decât să câştigăm acest meci, pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Steaua este o echipă puternică, pe val în acest moment, dar trebuie să dăm totul ca să ne impunem. Cu siguranţă nu o să fie uşor, însă şi noi avem echipă bună, iar pe terenul nostru tuturor adversarilor le este foarte greu să obţină puncte”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu